Νέα

LIFE-BIODELEAR -“Καταπολέμηση της μύγας της Μεσογείου με τη μέθοδο της μαζικής παγίδευσης και τη χρήση του ελκυστικού Biodelear”

ΤΟ ΕΛΓΟ-∆ΗΜΗΤΡΑ, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, και το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, σας προσκαλούν στην εσπερίδα με τίτλο

 

“Καταπολέμηση της μύγας της Μεσογείου με τη μέθοδο της μαζικής παγίδευσης και τη χρήση του ελκυστικού Biodelear”

 

που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 στις 18.00 στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Αμφιθέατρο 1, Κτίριο Τάσσος Παπαδόπουλος) στη Λεμεσό.
Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε  Invitation.

 
Για να δείτε το πρόγραμμα της εσπερίδας πατήστε  πρόγραμμα.

AGROINNOECO-“Καινοτομία και νεανική επιχειρηματικότητα στην αγροδιατροφική αλυσίδα”

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και η AgroTech Innovations LTD σας προσκαλούν σε ενημερωτική συνάντηση του έργου “AGROINNOECO” με θέμα “Καινοτομία και νεανική επιχειρηματικότητα στην αγροδιατροφική αλυσίδα” που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 στις 17:30 στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Ορεινής Λάρνακας. Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε  Invitation.

 
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε σχετικά με το έργο πατήστε AGROINNOECO.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε σχετικά με το έργο πατήστε Αγρο-Ταυτότητα.

7ήμερη εκδρομή της Π.Ε.Γ. στην 11η Zootechnia 2019 στην Ελλάδα 28/1-3/2/2019

Η Παγκύπρια Ένωση Γεωπόνων διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος 7ήμερη εκδρομή στην Ελλάδα στα πλαίσια της 11ης γεωργικής έκθεσης Θεσσαλονίκης “Zootechnia 2019”. Για να κατεβάσετε το πρόγραμμα της εκδρομής πατήστε εδώ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε σχετικά με την έκθεση στην Θεσσαλονίκη πατήστε εδώ.

CARE MEDIFLORA – 15 Ιουνίου 2018

Το Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών (ΙΓΕ) σας προσκαλεί στην επιστημονική ημερίδα του ερευνητικού προγράμματος CARE MEDIFLORA με τίτλο:

“Conservation Actions for Threatened Mediterranean Island Flora: ex situ and in situ joint actions”

η οποία θα διεξαχθεί στις 15 Ιουνίου 2018 στις 09:00 π.μ. στην Αίθουσα Διαλέξεων του ΙΓΕ.

Για την πρόσκληση της διάλεξης πατήστε   εδώ.

11η Zootechnia 31 Ιανουαρίου – 3 Φεβρουαρίου 2019

H μοναδική εξειδικευμένη διοργάνωση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, η Zootechnia, θα πραγματοποιηθεί για 11η φορά από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε  εδώ.

5η Ακαδημία Επιμόρφωσης

Το Συμβούλιο Γεωπόνων Κύπρου σε συνεργασία με το Τμήμα Γεωργίας του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), διοργανώνει την 5η Ακαδημία Επιμόρφωσης με θέμα: Εξοπλισμός Εφαρμογής Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων (Ψεκαστήρων). Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ===>    5η Ακαδημία Επιμόρφωσης

Παγκύπρια Συνδιάσκεψη ΠΕΓ 24/2/2018

Η Παγκύπρια Ένωση Γεωπόνων προσκαλεί όλους τους Γεωπόνους στην Παγκύπρια Συνδιάσκεψη Γενικών Αντιπροσώπων που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 στις 10:00, στο Οίκημα της ΠΑΣΥΔΥ, στην Λεμεσό. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ===>    εδώ.

Γενική Συνέλευση Συμβουλίου Γεωπόνων

Γενική Συνέλευση (εκλογική) Συμβουλίου Γεωπόνων

Το Συμβούλιο Γεωπόνων ενημερώνει τα μέλη του ότι η θητεία του έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Ως εκ τούτου, προσκαλεί όλους τους συνάδελφους Γεωπόνους όπως παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017, στις 5μμ, στο Περιβαλλοντικό κέντρο Σκαρίνου.

Ημερήσια Διάταξη:
1. Προσέλευση και εγγραφή μελών.
2. Χαιρετισμό του Προέδρου του Συμβουλίου κ. Χριστάκη Παπαγιάννη.
3. Απολογισμό δράσης του Συμβουλίου Γεωπόνων για τα έτη 2016-2017 από τον Γραμματέα κ. Γιώργο Σπύρου.
4. Οικονομικό Απολογισμό για τα έτη 2015 και 2016.
5. Συζήτηση για τα πεπραγμένα και τον Οικονομικό Απολογισμό από τον Ταμία κ. Άριστο Ονησιφόρου.
6. Παρουσίαση του λογότυπου και της Νέας ιστοσελίδας του Συμβουλίου.
7. Αρχαιρεσίες για εκλογή των τεσσάρων αιρετών μελών του Συμβουλίου για την επόμενη διετία.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Γενική Συνέλευση αλλά και πληροφορίες για την υποβολή υποψηφιότητας μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: => Πρόσκληση στην ΓΣ 22_11_2017